Pages

Thursday 17 June 2010

Dependente sau nu?

O gramada de ganduri imi trec prin cap, si ma gandesc, cum altceva nu am de facut, mai bine zis nu am chef azi, am o stare de somnolenta, posibil si din cauza vremii, cine stie. Facem o gramada de lucruri zi de zi, uneori mesrgem dupa un tipar bine stabilit si doar daca se iveste ceva iesim din tiparul care l-am construit. Poate ne dam seama, dar nu le dam importanta, pentru ca le facem sau ne intalnim cu ele, in fiecare zi. Cum am ajuns eu la concluzia ca sunt dependenta de cafea, o zi fara cafea, s-ar putea sa fie cam grav:)), asta e primul lucru care il fac dimineata, apoi netul, asta e grav, de cand sunt libera toata ziua asta fac, stau pe net:)), o dependenta ar ma fi ciocolata, si cred ca ar mai fi multe, dar cum am mai zis nu le dam importanta. Ok, poate e prea mult zis dependenta..Sunt dependenta de muzica si filme bune,de seriale, de carti, imi place sa le cumpar si sa le citesc. Acum in ultimele zile, nu exista zi sa nu scriu ceva pe blog, chestii mai dulci, cu referire la iubita mea...pot sa zic ca sunt "dependenta de ea, de iubirea ei" si tinand cont ca nu e zi de zi langa mine, scrisul ma ajuta sa fiu mai aproape de ea. Pentru ca vreau mereu sa o am langa mine, am nevoie de ea, iubirea ei, de mangaierile si saruturile ei. Dar dinstanta dintre noi, o incerc sa o acopar cu "aberatiile" mele care le scriu zi de zi pe blog, pentru ca vreau sa le stie, vreau sa stie in fiecare moment ce simt pentru ea, pentru ca ea, mi-a schimbat viata...inca ceva...sa zic dependenta de blog.
Sau poate e prea mult zis dependente, doar ca imi place foarte mult sa le fac, pentru ca ele sunt care imi acopera timpul liber....si iar am scris...gata fac o pauza...ies la o plimbare.

2 comments:

  1. Dependenta este o stare a noastra de fapt.Nu putem trai fara aer...deci suntem dependenti de el.Nu putem trai fara mancare...deci suntem dependenti de ea.Nu putem trai fara iubire[eu pot...:))]....deci suntem dependeti de ea.
    Nu putem sa ne impotrivim...doar sa ne supunem...ptr ca nu ar fi firesc.Dar cine ne poate spune ce e firesc sau nu?Nimnei!
    Asa ca o sa continuam sa traim dependenti de acel ceva care ne face sa ''functionam''.

    ReplyDelete
  2. asta asa e...mai ales k avem nevoie sa "functionam" dupa ritualurile care ni le-am facut...in caz ca ceva e diferit...parca ceva se rupe...

    ReplyDelete