Pages

Thursday 26 November 2009

Capitolul 7


Clubul se intindea pe intreaga suprafata a hotelului, era enorm si in acelasi timp foarte aglomerat. Fiecare era cu chef de distractie, si-au luat ceva de baut si direct p ringul de dans. Pe parcursul serii s-au cunoscut cu cateva persoane, au dansat, au baut, au discutat s-au simtit bine.
Era dimineata deja, clubul se mai golise, asa ca au pornit si ele spre camerele lor, dar inante de a pleca au mai schimbat cateva vb cu cei intalniti si atunci au fost invitate sambata seara  pe plaja la un party in aer liber.
................................................................................................................................................
A doua jumatate din zi, Maya si Carla si-au petrecut-o pe plaja, refacandu-se dupa distractia de aseara, erau doar ele doua intre sutele de persoane necunoscute lor, stateau la soare, nici una dintre ele nu zicea nimic, doar se priveau, vorbeau din priviri si ascultau muzica amestecata cu galagie, voci de copii, rasete, era un spectacol al sunetului.
Era destul de tarziu, se apropie ora cand incepea petrecerea, dar au hotarat sa mai ramana pe plaja, nimic nu le grabea, le placea “singuratatea” in multimea de oameni, era ca un paradox. Au privit apusul impreuna imbratisate, ar fi vrut ca momentul sa dureze la infinit.
Sosise la petrece putin mai tarziu, erau asteptate, au intrat imediat in spiritual distractiei. Petrecerea se tinea pe o mica plaja privata, aveai nisip, apa, un foc in mijlocul ei ce lumina intreaga plaja, o atmosfera foarte placuta, barul era intr-un colt, de aici aveai intrare in casa de unde apartinea plaja, erau 3 balansoare ce se bucurau de ele indragostitii petrecerii.
Era o atmosfera super placuta, toata lumea se simtea bine. Carla era impreuna cu cei care i-a cunoscut in seara precedenta, discutau, radeau, dar in timpul asta o urmarea cu privirea pe iubirea sa, era in jurul focului dansa cu una dintre prietenele ei, i se pare cea mai frumoasa fiinta, era desculta in nisipul fin si cald, un joc intre picioarele ei si nisipul ce ii masa talpile, ii privea corpul cum se misca in ritmul dansului, se simtea in largul ei, se simtea bine, era mereu cu zambetul pe buze, fata luminata de fericire si de lumina focului, o privea din departare, dar cei de langa ea isi daduse seama ce priviri ii arunca Mayei si ”deci intre voi e ceva” atunci Carla tresare se intoarce rapid catre ei, se uita mirata la ei si nu zice nimic ”nu poti nega, ca nu se intampla ceva intre voi, se observa, la cum va priviti, la micile gesture pe care le faceti, v-am urmarit de cand ati venit”. Carla incontinuare tacea...”ca sa-ti vina inima la loc(radea) iti spun ca totul e ok din partea noastra, avem multi prieteni gay”, auzind astea Carla isi revine putin, zambeste strengareste, mai ia o bautura “ok, deci ne distram in seara asta, sau stam numai la povestii”  li se alaturase celorlalti la dans,  muzica canta, bautura era din plin si lumea se distra.
Dupa discutia avuta cu noi prietenii, Carla se simtea in centru atentie, era pe unul din balansoare cu gandul departe si cu privirea spre multime, cand deodata se aseaza cineva langa ea: “Carla draga de ce esti asa de ingandurata?...te-am observant de ceva timp”. Carla se uita lung la ea, zambind “sunt doar putin obosita, nimic mai mult, totul e ok”...”perfect atunci...” se ridica si pleaca, spre surprinderea Carlei, vede ca  se indreapta spre bar, ia 2 bauturi si intra in casa, atunci se intoarce catre ea si ii face un semn discret sa o urmeze. Carla era in spatele ei...terasa casei cat si salonul, era plin de petrecareti, o zarea pe Maya indreptandu-se spre o incapere, o urmeaza din departare, usa era intredeschisa, asa ca intra. Era o incapere destul de spatioasa, Maya o astepta intr-un colt al camerei pe un fotoliu, fara sa zica nimic se apropie de ea ii ofera paharul de bautura atingandu-i fin mana, se intoarce si se sprijina de birou. Se priveau intens, singurile sunete erau a muzici, in rest tacere, doar un joc al privirilor si ale unor mici gesturi, incet Carla se apropie pune paharul pe birou, era foarte aproape de ea, se jucau inca cu privirile, ii atinge parul cu buzele si-i sopteste “ ma inebunesti” si imediat o saruta...un sarut plin de dorinta, puternic, fara a se dezlipi de buzele sale, o intinde usor pe birou, era peste ea, jucandu-se cu buzele incontinuu, mainile puse stapanire pe corpul sau, incet de jos, incepand cu talpile, urcand, pipaind, simtea pielea calda, strecoara doar putin varful degetelor sub pantalonii scurti, doar cat a simtit o tresarire, retragandu-le rapid si atingand cu putere soldurile...o simtea arcuindu-se, mainile masau cu putere spatele, spatele gol trasat doar de snurul maieului, degetele isi intra in rol si imediat scapa de tot ce le-ar putea sta in cale, ca sa poata simti pielea ei moale si fina, ochii vad goliciunea, buzele prindeau orice bucatica de piele, muscau, erau peste tot, cand saruta gatul, cand coborau spre sanii si profita din plin de ei, sfarcurile intarite, respiratia mai greoaie, dorinta de mai multa placere, totul parca se completa, pielea fina cu buzele, limba ce aluneca usor mai jos, fara rabdare, marind ritmul si mai jos intalnind un mic obstacol, zona buricului oprindu-se putin asupra lui, atingandul cu vf limbii, apoi mai jos alunecand tot mai rapid spre semnul feminitatii, unde saruta, prindea si lingea totul imbinandu-se perfect, oferind furnicaturi in tot corpul, respiratie tot mai greoaie, senzatii puternice unde pentru un moment parca totul s-a oprit si imediat a prins viata.

No comments:

Post a Comment