Pages

Tuesday 10 November 2009

Capitolul 4

O noua saptamana, o a treia zi de fericire pentru Carla.
Ziua incepuse destul de bine, doar cu foarte mici incidente, era o zi destul de importanta pentru Carla. Era in biroul ei cu unul dintre colegii sai discutau ultimele detalii despre prezentarea proiectului, dadea ultimele indicatii “elevului” ei pentru sustinerea proiectului, un proiect in publicitate...promovarea unui nou produs pe piata si in acelasi timp un concurs pentru obtinerea postului de asistent al Carlei.
Era aproape ora pranzului, cand au intrerupt orice discutie, toata lumea trebuia sa se relaxeze, toata lumea merita o pauza pana la prezentare si in plus Carla avea o intalnire. Pleaca grabita din birou, iese din cladire unde o astepta un taxi si cineva langa taxi. S-a indreptat spre taxi, a luat-o de mana i-a oferit un zambet si un sarut pe obraz si au pornit spre restaurant, ajunse acolo fiecare isi comanda cate o salata si nelipsita sticla de vin. Fiind destul de aglomerat si sa nu atraga atentia asupra lor, pentru ca inca existau restrictii asupra unor orientarii sexuale, sau jucat doar cu privirile intre ele, se atingeau din cand in cand pe maini...fara a mai sta pe ganduri Carla ii zise Mayei de planurile ei din week-end si i-a propus sa o insoteasca. Maya a acceptat imediat, spre suprinderea placuta a Carlei. Era deja tarziu si Carla trebuia sa se intoarca la munca, detalele despre week-end urma sa se le discute la urmatoarea intalnire de miercuri la Carla acasa.
Carla se intoarse la birou, merge direct in sala de sedinte, totul incepe foarte bine, asa cum s-a asteptat, dar ea era cu gandul departe, astepta ziua de miercuri ziua cand o va revede pe iubita sa. Se trezise din visare exact la finalul prezentarii, toata lumea era multumita si incantata, totul s-a treminat cu bine pentru fiecare si totul s-a terminat pe ziua respectiva si pentru Carla.

No comments:

Post a Comment