Pages

Wednesday 18 November 2009

Capitolul 5


Venise ziua mult asteptata de Carla, era in biroul sau cu noul asistent discutau despre proiectul prezentat in sedinta de luni, dar totusi gandurile ei erau departe, dorea sa ajunga cat mai repede acasa, dorea sa vina seara. Pe tot parcursul zilei, nu a facut altceva decat sa se gandeasca la ea, era nerabdatoare, de aceea nu a mai rezistat si a plecat mult mai devreme spre casa.
Ajunsa acasa, incepe sa se pregateasca, mai intai face un dus, apoi pregateste o cina simpla pe terasa casei, nu uita de vinul rosu. Era o seara foarte placuta si racoroasa, totul era pregatit ce mai lipsea era ea.
Se aude o masina care opreste in fata casei si imediat soneria, coboara repede jos, ii deschide, era ea...statea in fata usii, era imbracata in stilul ei caracteristic, hainele stranse pe corp, ce ii arata toate formele ei superbe si culoarea ei preferata albul, venea foarte bine cu bronzul pielii ei, fara a zice ceva Maya intra inchide usa rapid si o saruta cu pofta, apoi urca impreuna sus, pe terasa, fiecare dintre ele se aseaza confortabil, servesc cate un pahar de vin si incep discutia despre week-endul la mare.
O seara placuta, racoroasa, doua finite superbe una langa alta, vin, planuri, priviri, pasiune, dorinta, nerabdare. In fiecare tresarea cate un fior la fiecare privire, la fiecare atingere furata...
Noaptea plina de placere deja incepuse, prin jocurile de priviri si atingeri, paharele de vin se golise, Carla se ridica merge spre masa de langa sezlong, pentru a lua sticla de vin, dar este suprinsa pe la spate cu un sarut pe gat coborand apoi pe umar, mainele ii cuprinse mijlocul, ea continua sa-i sarute gatul incet, mainile deja nu mai erau cuminti, incet incepe sa o dezbrace, incepe cu bluzita foarte fina, doar ce ii acoperea corpul, dar era de o transparenta aproape totala,care o  inebunise de cum a deschis usa pana acum cand putea sa se bucurea de ea, continua cu saruturi pe umar, apoi coboara pe spate de sus incet, cu vf limbii pana ajunge la  sutien, mainile erau prea ocupate cu mangaieri puternice peste tot, asa ca a desfacut sutienul cu gura si a continuat cu saruturi, in timp ce mainele au descoperit ceva minunat...sanii ei de o marime potrivita, rotunzii, tarii, ii masa cu multa placere, ajunge la baza pantaloniilor cand se  intoarce cu fata spre ea, o intinde pe sezlong, o priveste, o saruta, un sarut, unde buzele intredeschise s-au intalnit infometate, infometate de placere, ajunge la sanii, limba era intr-un dans continuu cu sfarcurile intarite, mainele alunecau neobosite peste tot, daruind fiori, gesturi, mimica puternica de pasiune de intensificari rapide. Erau goale amandoua, adia un vant placut usor rece peste trupurilor lor, luna plina isi facea datoria lumininandu-le usor ce le oferea ochilor placerea de a vedea goliciunea fiecareia...era un joc al trupurilor...saruturilor apasate care deja ofereau placere nebuna in universul feminitatii, limba era stapana acum, schita miscari rapide, auzea respiratia ei din ce in ce mai grea, gemete de placere, era cu mainile intr-un dans continuu cu parul ei...(Maya)stia sigur ca inca nu era timpul sa se opreasca, asa ca a continuat cu apasari puternice a limbii asupra punctului sensibil, lingea fiecare mm, a intrat in joc si mana incet, explora zona usor penetrabila ceea ce ii cutremurase tot corpul(Carlei), atunci miscarile sau intensificat, nu vroia sa piarda nimic, fara scapari dar cu o nemarginita intensitate, respiratia era din ce in ce mai grea, mainile se jucau mai puternic cu parul, cand deodata corpul se relaxa, parca si vantul se opri si nu le mai racorea trupurile infierbantate...a rasunat o mare placere...se privesc, buzele inca odata se ating si raman imbratisate, golite de timp, golite de puterii, insa pline de gingasie.
 Dupa inca cateva minute bune petrecute pe sezlong, privirile lor aratau ca  inca erau  nebune de placere de tot ce au simtit, sau refugiat in patul moale si cald cu trupurile lor goale acoperite doar cu lumina lunii ce patrundea usor pe geam in intunericul camerii si au adormit una in bratele celelalte.
Era o dimineata insorita, razele soarelor patrundeau toata camera, luminad-o, un miros placut de cafea invaluia camera. Maya se  trezise, deschide incet ochii  si a vazut-o p ea, pe fiinta mult dorita, i-a dat un zambet, a fost intampinata cu un dulce sarut de buna dimineata si cu o strangere in brate. Au petrecut dimineata impreuna, glumind, razand, savurandu-si  cafeaua si micul dejun, furand din cand in cand fiecare dintre ele cate un sarut cate o mangaiere, aceasta dimineata s-a prelungint pe parcursul intregii zilei,  dorind sa fie doar ele doua singure bucurandu-se una de alta.

No comments:

Post a Comment