Pages

Tuesday 24 November 2009

Capitolul 6

Dupa noaptea nebuna petrecuta impreuna si dimineata cea minunata, s-au despartit pentru cateva ore cat fiecare dintre ele sa-si pregateasca bagajul. Plecarea era in seara asta., urmand sa se intalneasca la terasa unde lucre chiar Maya.
Carla sosise mai devreme de ora stabilita, parcase masina si se aseza la o masa, asteptand pe fiecare sa soseasca, spre suprinderea ei Maya era deja acolo, lasa ultimele detalii persoanei care o inlocuia. A vazut-o pe Carla, inca decand parcase masina si se indreapta spre masa ei cu o racoritoare rece, isi zambesc, se saruta delicat, se privesc parca sau vazut pt prima data, dar sunt intrerupte de prietenele Carlei, se retrag una de langa cealalta putin speriate, fiind luate prin surprindere.
Fara a mai sta pe ganduri si sa nu piarda timpul, pun bagajele in masina si pornesc la drum, aveau de parcurs un drum de 5 ore pana la destinatie. Fiecare si-au ocupat locurile, si pornesc, deja se inserase dar era inca o mare caldura, geamurile masinii erau date toate jos, era o mare atmosfera in masina, fiecare vorbea, radeau, faceau planuri pt week-end.
Dupa o ora facuse o pauza scurta pentru a face plinul masinii si a lua ceva de baut.
Cat timp au mers cu masina, in toata zarva ce era in masina, Maya o privea pe Carla cu coada ochiului, simtea nevoie sa o sarute, sa o atinga...arata foarte bine in ziua respectiva, radia de fericire, avea parul starns ii scotea in evident fata, ochii mari, nu-si putea lua ochii de la buzele sale, ii urmarea fiecare vorba, fiecare cuvant rostit, miscarile buzelor, dorea sa o sarute si a profitat din plin de pauza facuta, observase ca Carla se indreapta spre baie, lasa bautura jos si o urmeaza fara a mai sta prea mult p gandurii. Intra imediat dupa ea, o ia de mana si o strange tare in brate o saruta plina de pofta, ii raspunde cu aceasi pofta nebuna, parca ar fi fost despartite zile intregi, mainile deja pipaiau tot ce se putea, nimic nu mai era cuminte, erau doar cativa cm pana la urechea ei, i-a atins marginea cu buzele, a lasat-o sa-i auda respiratia in pavilionul fin, incet, simtea ca deja o inebunea tot ce facea, a sarutat lobul a prins usor de el, apoi coboara pana ajunge la coltul buzelor, incepe sa se joace cu vf limbii de-a lungul buselor si apoi fara rabdare o mai saruta odata, ca si cum n-ar mai fi nimic pe lume decat ea, apoi s-a oprit a privit-o s i-a zis (Maya - Carlei)”ma inebunesti”, isi aranjeaza amandoua hainele si se intorc la masina unde erau asteptate, au pornit din nou la drum dar de data asta era o liniste, cand una dintre prietenele Carlei, zice: “ intre voi e ceva sigur” (rade) Maya auzind si-a mutat privirea pe geamul din dreapta ei fara a scoate un cuvant, Carla se uita prin oglinda in spate la prietene ei si o aproba: “da este, vroiam sa va zic cand ajungeam, dar daca tot va-ti dat seama, e ma bine” in timpul acesta Maya o privea pe Carla nedumerita, dar aceasta ii zice: “stai linistita, ele stiu de orientarea mea sexuala”, rasufla usurata, ii ofera un zambet si o prinde de mana, a fost un punct de pornire, pana ca fetele sa inceapa cu diferite intrebari, si multe detalii.
Era deja ora 12, Carla conducea de 3 ore se simtea obosita, asa ca au facut schimb de locrui si ea cu Maya s-au mutat in pe bancheta din spate, mai aveau putin si ajungeau.
Se tineau in brate, Maya privea pe geam in intunericul de afara, o tinea in brate sa se odihneasca putin, la un moment dat simte ceva, Carla se juca cu varful degetelor sub tricoul ei, foarte fin pe spate de sus pana jos, ii provoca furnicaturi prin tot corpul, pe abodomen, apoi urca incet spre sani, isi face loc prin sutien, ii pipaie incet, se ridica si ii da un sarut pe gat, pe fata, saruta barbia, nu conta ca mai era cineva in masina, continua mai departe…erau foarte aproape una de alta, buzele mai ca se atingeau si intr-un final o saruta, limbile se ating, ca si cum se luptau intre ele, devenind una si aceasi.
Timpul trecuse foarte repede de la ultima pauza, erau in fata hotelului, era destul de tarziu, asa ca fiecare s-au cazat, au luat 2 camere la acelasi etaj. Fiecare s-a dus in camera, fiecare dorea un dus si sa se odihneasca pentru a incepe maine in forta micul concediu. Ajunse in camera, amandoua au lasat bagajele, Carla s-a dus direct in dus, dezbracandu-se de cum a intrat in camera, pana sa ajunga in baie era deja goala, corpul suplu si formele bine conturate, parul pe spate, Maya era intinsa pe pat si ii examina fiecare miscare fiecare gest, a urmarit-o cu privirea pana a intrat in baie si auzit apa curgand, imediat Maya i s-a alaturat au facut dus impreuna, apoi s-au bagat in pat unde au adormit imediat una langa alta.
Un week-end, trei zile de relax, de mult soare, apa si plaja, de party, trei zile cand vor fi non stop impreuna, trei zile de multa iubire.
Era inca devreme, cand se aude un ciocanit la usa, sunt trezite de insistent cu care batea in usa, Carla se ridica, se acopera cu un cearsaf si deschide usa, erau cele 2 prietene ale sale, intra rapid in camera: “trezirea haideti sa profitam de zilele astea, nu e timp de pierdut si mai ales timp de dormit”...inca somnoroase, incep a se pregatii rapid.
Plaja era inca goala, fiecare isi intind cearsafurile, ochii Carlei erau atintiti asupra iubitei (ii placea sa o numeasca asa macar in gandul ei, simtea ca se indragosteste din ce in ce mai tare de ea), o privea cum se pregateste pentru plaja, il vedea ca un adevarat ritual, nu dorea sa piarda nimic, parca o dezbraca ea numai din priviri, pana a ramas in costumul de baie , era un super contrast, intre pielea ei destul de bronzata si costumul alb, arata superb.
Era din ce in ce mai cald, nisipul fierbinte si razele soarelui incalzeau trupurile, se facuse ora 12 si plaja incepea sa se aglomereze, atunci fetele au hotarat sa plece pentru a bea ceva, erau de cateva ore la plaja.
Au ales o terasa din apropierea plajei, si aici era destul de aglomerat era in timpul pranzului si fiecare isi servea masa. Au gasit si fetele o masa, plaja, marea era in fata lor, o priveliste frumoasa, culoarea nisipului multicolor de multitudinea de prosoape colorate, de aglomeratia de oameni cu albastru si transparent marii. Ambianta localului era foarte placuta, muzica nu prea tare incat fiecare se auzea ce vorbea, aerul rece ce racorea trupurile infierbantate de razele soarelui. Ajunse chiar in timpul pranzului, si-au comandat si ceva de mancare si cate o bautura rece. Au zabovit un timp stand la discutii, facandu-si planuri pe ziua d azi, radeau se simteau bine. Au hotarat ca in dupa amiaza asta sa cunoasca putin orasul, apoi seara la un club, zis si facut. Dupa 2 ore s-au indreptat spre hotel, pentru a se pregatii, urmand a se intalni in fata hotelului peste 2 ore.
Se simteau inca putin obosite, toropite de soare, dar nu era un impediment pentru nimic. Maya se duse la dus, Carla era pe un fotoliu cufundata in gandurile ei, muzica umplea golul camerii imbibat cu sunetul apei curgand, se privea pe ea insasi si simtea ca ceva e schimbat la ea, se simtea in sfarsit bine, simtea ca traieste cu adevarat...a fost trezita la realitate de un sarut pe gat, si d o imbratisare.
M: “ iubire (Carla tresare putin la auzul cuvantului) vrei te rog sa ma ajuti putin cu crema(zambeste)”
Avea doar prosopul in jurul ei, picaturi de apa inca pe corpul sau se jucau, ii intinde crema, lasa prosopul sa cada de pe ea si se aseaza pe pat. Carla se apropie de ea, si-i sopteste la ureche”te ajut cu cea mai mare placere si acum intindete pe burta “. Era intinsa pe pat Carla deasupra ei, avea in fata ochilor ei intreg spatele, fara a sta prea mult pe ganduri a turnat din plin crema, tresare un pic, era rece, si usor incepe sa o intinda peste tot, masand incet apoi mai puternic, pe tot spatele, pe maini, coboara spre fund, solduri pana la talpi, sarutand in acelasi timp pielea fina, se apropie din nou de ureche o saruta si sopteste” gata...deja e tarziu trebuie sa ma pregatesc si eu”...se ridica si pleaca la dus.
Toata lumea era in fata hotelului si atunci au propus sa mearga pe jos, sa colinde orasul, era mult mai frumos, afara era placut, nu foarte cald. A fost o plimbare pe cinste, orasul nu foarte mare, foarte curat cu oamenii primitori, au baut o bautura specifica zonei, un amestec de sucuri naturale si menta si foarte putin amaretto iti racorea imediat tot corpul. S-au plimbat pe stradutele inguste si pavate cu piatra, au cumparat diferite suveniruri, au vizitat cel mai renumit acvariu din zona, cu multitudinea de specii de pestii si plante acvatice.
Deja se inserase cand au pornit spre hotel, era o seara placuta, briza marii adia foarte incet mai ca nu o simteai, dar totusi era cald.

No comments:

Post a Comment