Pages

Saturday 18 September 2010

...

Ce-ar fi daca am putea fi perfecti, sa putem gandii numai pozitiv, ca tot ce inseamna negativ sa dispara, ca gandurile ce nu-si au locul sa nu mai apara...cred ca ar fi plictisitor,oare?
Ma enerveaza ca imediat imi schimb starea fara macar sa stiu de ce...sa am un motiv anume...doamne cat urasc asta, mai bine zis ma urasc pe mine. Iar a mai trecut o saptamana, fara sa stiu nimic, fara sa pot face nimic.
Ma doare sa stiu ca trece timpul si nu pot sa stiu exact cand se va intampla...sa stiu ca pe data planuita si in ziua respectiva se va intampla...sa ne intalnim.
Imi place sa  traiesc cu aceea nerabdare...sa-mi doresc ca ziua respectiva sa se apropie cat mai mult...acum traiesc cu multe semne de intrebare, la care nu am raspuns...depinde te timp?...de rabdare?....intrebari fara raspunsul pe care il caut.
Mi-e dor de acele zile insorite...de acele zile de stare buna...sa uit de zilele in care ma simt stransa....

4 comments:

  1. Nu se poate sa tii (sa ai, sa obtii) in minte ceea ce nu s-a petrecut inca si cu atat mai putin ceea ce nu se poate sa fie decat o imensa surpriza!

    ReplyDelete
  2. este imposibil sa inlaturi total gandurile ''negre''...nu am mai fi oameni...nu ai mai fi in echilibru.Acum nu zic sa gandesti numai negativ...nici nu incurajez la asa ceva...doar spun ca aceste ganduri vin fara sa stim,le simtim prezenta doar cand incep sa ''sape'' in inima noastra,in gandul nostru,in sufletul nostru...si incercam sa le inlaturam...unii reusesc,altii nu...si cand reusesc...ne simtim mai puternici,mai buni,mai frumosi... :)

    ReplyDelete
  3. tot timpul se iveste ceva sa te dea peste cap...si un lucru rau nu vine niciodata singur:D

    ReplyDelete
  4. oooo da....i agree,vin la pachet...dar dupa orice ''ploaie'' iese soarele... :)

    ReplyDelete