Pages

Wednesday 22 September 2010

Nud...nuditate

Nudul, corpul ca oglinda sufletului. Nudul corpul gol purtator de trairi expresive si considerat si ca un suport a erotismului, unde corpul gol este mai mult exploatat.
Nudismul practicat inca de foarte mult timp, reprezinta pentru multi inca o controversa, in oricare metoda este transmis.
In ziua de azi nuditatea e exploatata, transformand-o sau asociata cu sexul...sexualitatea....in generarea audientei rin diferite metode, reviste de specialitate, filme, etc...dar totusi nu trebuie asemanata cu ea, nu trebuie  confundata, atunci cand nuditatea exprima sentimente puternice si evita in totalitate vulgarul.
Nuditatea a fost si este considerata inca un subiect tabu sau extravagant...s-a interzis, s-a vandut, a fost laudata si criticata...dar ramane cea mai vanduta.
Nudul o arta...care  exprima atat de multe:


2 comments:

  1. Legatura nudului cu sexul este vulgara doar in masura in care este publica. Problema grea este a celor care pozeaza pentru realizarea operelor de arta plastica, fotografica, cinematografica etc. Cu acelasi trup ofera satisfactie sexuala intr-o relatie privata si bucurie artistica in public! Survine invinuirea de impudoare. Aici cred ca e cheia!

    ReplyDelete
  2. Nu am sa inteleg de ce lumea, in genere, se fereste de aceasta arta. Pentru ca nudul este o arta. Asta pana in momentul in care apare sexualitatea, vulgarul etc. Ideea este, si am observat in repetate randuri, ca lumii ii este rusine sa-si afiseze trupul. Trupul nu inseamna numai sex (exista posibilitatea de a ma repeta), trupul inseamna creatie. Este singura arta pe care o dobandim cu totii. Hai sa nu fugim de frumos...

    ReplyDelete