Pages

Tuesday 14 September 2010

Partea 3

Crezi vezi si iti doresti…o dorinta, poate un cuvant sau poate o simpla privire. Speri si visezi ca totul sa fie minunat…Ai primit, o detii…acea dorinta…ti s-a indeplinit…nu mai esti  tu cu tine si acei pereti mici si goi…ai alaturi pe cineva.
Iti place, e frumos, te bucuri…
Ai obtinut o frumoasa poveste, si ai uitat pentru un moment de aceea perioada neagra care te incojoara…de ce te lasi cuprins de ea?...ai plans, din nou. N-ai uitat niciodata de ea…nici in lumea ta fantastica…unde firul de praf incet isi reia forma si nu iti mai zgarie fata…vezi, ceva diferit…iti amintesti ca aveai acel ceva diferit.
Te bucurii…un zambet se schiteaza in coltul gurii tale…n-ai uitat sa visezi.
Ti s-a indeplinit, ai…acel vis pe care ti l-ai dorit…pe ea.
Am invatat, am cunoscut…invat, cunosc lucrurile ce ne inconjoara…privesti cu ochii inchisi in amintirile unde ea…ea iti mangaia fata, ea te strangea in brate…privesti cu ochii deschisi si o vezi, pe ea…in foaia de hartie colorata, in firele de ata multicolora, in cheia de la gatul tau…simplu o vezi.
O vezi, o simti...ai totul pentru ea...simplu o iubesti.

2 comments:

  1. Dar cum e cand toate astea s-au topit intr-o amintire adanca de unde izbucnesc in ochi si in rasuflare, fierbinti, de cate ori cauti sa ai o clipa de liniste fericita!?

    ReplyDelete
  2. o problema...in momentul de fata nu stiu ce caut nu stiu ce vreau...

    ReplyDelete