Pages

Monday 9 August 2010

Tot ce fac sau zic...nimic nu e bine...

Sa revin la gandurile mele tampite...dupa cum vad ma simt foarte "bine" cu ele, imi da o stare super aiurea....si mai tampit lucru e ca nu fac absolut nimic sa-mi revin, n-am chef de aproape nimic...cred ca se implinesc aproape 2 saptamanii, unde tot ce am facut, a fost sa citesc, inca citesc, mi-am perdut timpul pe net, ok cat a mers si asta si filme.
Am impresia ca incet, incet si persoanele de langa mine, incep sa se sature de starea mea, de mine....ok, mi-e frica de asta, recunosc.
Inca o chestie care nu-mi da pace, este...am impresia ca tot ce fac sau zic sau nu zic, tie, nimic nu e bine, ma tot macina gandul asta, de fapt ma supara in acelasi timp, dar sunt enrevante deja.
Nimic nu imi este indiferent, nici macar 1%, pentru ca ma macina, sa stiu ca iti fac vreun rau, poate neintentionat...
Am aruncat niste cuvinte sarace fara sens.

1 comment:

  1. sys:* stai linistita eu te suport asa cum esti:))..toti trecem la un moment dat prin starile astea...tare bine ar fii daca am trece doar o data in viata...dar aceste stari ne vor pandi mereu.eu sunt alaturi de u..si stai linistita...incearca sa vezi ca viata e cu adevarat frumoasa chiar daca nu e cum vrei tu sa fie...si incearca sa vezi ca ai langa tine o familie..si o dragoste pe care, eu, o invidiez..aa...si sa nu uitam de suz..care se tine dupa tine toata ziua prin casa:))te pup..

    ReplyDelete