Pages

Monday 16 August 2010

Simple cuvinte

Sufletul, poate fi ranit? poate fi vindecat?
Suntem pedepsiti pentru tot ce refuzam...fiecare impuls care ne straduim sa-l eliberam, ne sufoca, ramanand inchis intre peretii mintii noastre si ne otraveste.
Noi, avem pasiuni de care ne este frica, ganduri care ne face sa tremuram sau care ne face sa radiem de fericire, vise, o multime de vise cu ochii deschisi, care simpla lor amintire ne face sa ne rusinam.
Tentatia, mult prea puternica uneori si care se zbate sa iasa din adancul corpului nostru. Oare singura modalitate de a scapa de tentatie, este sa-i cedam?
Stiu ca atunci cand ne oprim brusc de  a realiza ceva, doar pentru ca ne gandim mult prea mult la consecinte, corpul nostru se inchinde in sine, doar din cauza lucrurilor intersize.

1 comment:

  1. Spiritul e spirit, sufletul e suflet. Spiritul este unul si continuu in toata lumea vie, in sensul in care procesul gandirii este si el la fel; a gandi se identifica cu gandurile, care sunt parti ale acestui process. Sufletul este, cred, partea din noi care sufera, iubeste deci concluzie,partea care traieste viata intens...

    ReplyDelete