Pages

Saturday 5 December 2009

Inima mea iti apartine


Oare de ce nu mai am rabdare? Oare de ce ma gandesc non stop la tine? Oare de ce ma culc cu gandul la tine, si ma trezesc cu acelasi gand, ai putea sa-mi spui? Oare de ce vreau sa te simt nebuneste, sa te sarut, sa-ti simt buzele tale moi jucandu-se cu ale mele, sa le simt peste tot...sa te sarut puternic, sa stiu ca atunci esti a mea, sa stiu ca ne dorim...nu vreau mai mult...sunt prea multe intrebari care nu-si au rostul?... trebuie sa fie cu un motiv...ne dorim...cred, cred ca el este motivul.
Nu cred ca as putea sa mai zic altceva decat am zis ca te doresc, ca te vreau, nu doar trupeste, vreau sa te am langa mine, chiar si pentru cateva momente...oare ma gandesc prea mult? cum as putea sa te fac fericita?...iar intrebarii...intrebarii...intrebarii...prea multe.

Ohh baby, nu vreau sa ma mai repet, nu conteaza unde suntem, nu ma intereseaza, atat timp cat esti tu...dar imi doresc sa fii langa mine, sa te simt, sa-ti simt caldura trupului alaturi de al meu, pielea fina si catifelata, parfumul pielii tale...deja ma inebuneste gandu-ma doar, sigur atunci cand o sa fiu alaturi de tine nu o sa ti rezist si stiu sigur asta, stiu sigur, pentru ca am o slabiciune pentru tine...vreau sa te sarut, sa ne sarutam indelung, fiecare particica din buze sa le simt, limbile noastre sa se intalneasca sa guste din fiecare, sa simta dorinta fiecaruia, sa ma joc in parul tau, sa-ti soptesc simple cuvinte la ureche ca ‘te doresc’, stiu ca te inebuneste, sa iti sarut urechea, vf limbii sa fie peste tot, coborand apoi incet pe gat, in acelasi timp sa am mana pe gatul tau , sa te mangaii, limba sa-si continuie rolul sa cobor incet, mai intai mainile, dar una ramane in parul tau, iar cealalta iti atinge sanii, dar foarte fin dar si rapid in acelasi timp, continuand pe spate, marind ritmul, masandu-te puternic, apoi fin, oferind acces foarte usor peste fundul tau, il prind cu amandoua maini, prind cu putere, rezultat al sarutului pasional oferit de tine...atunci esti a mea...continuui dar nu prea rapid, mai zabovesc pe spatele tau, te ‘zgarii’ fin cu unghile, am luat initiativa si deja intr-o secunda eram deasupra ta, mi-a oferit un zambet, am apropiat de buzele tale, dar m-am retras rapid, si m-am oprit asupra sanilor, i-am sarutat, i-am pipait, i-am masat nebuneste, am ‘profitat’ de ei, in timp ce mainele erau peste tot...fara a ma abtine, am ajuns unde vroiam de la inceput, cu vf degetelor doar sa te inebunesc apoi atigand mai puternic, retregandu-mi mana cateva secunde, apoi revenid, in timp ce limba isi juca rolul cu succesc...atingand...masand...sarutand..incercand sa-ti ofer placerea maxima.
Nu vreau doar asta, vreau sa te tin in brate, sa te stiu acolo langa mine.
Crezi ca asta ar putea fii o dovada ca ma gandesc la tine, ca esti mereu in mintea mea si recunosc ca mi-e putin frica sa ma deschid in totalitate, sa zic lucrurile pe fata, orice sentiment, dar vreau sa cred ca nu am nimic de pierdut, nu-mi place sa ma gandesc la lucruri de astea...gata zic ca m-am destanuit, sa zic ca acum ma simt mai bine...da asa e...totusi intotdeauna mi-a fost frica de ceva, de o intrebare, un gand, nici nu stiu cum as putea sa o numesc...dar atat timp cat stiu ca esti langa mine e mai mult decat perfect.
Dar stiu sigur ca stii toate astea, pentru ca mi-am luat inima in dinti si ti le-am zis si tu mi-ai raspuns.

2 comments:

  1. cred ca la o parte din intrebari ai gasit deja raspuns sau am descoperit impreuna unele raspunsuri..

    ReplyDelete
  2. da, toate intrebarile mele au gasit raspuns cu ajutorul tau...te ador...

    ReplyDelete