Pages

Friday 22 June 2012

Love story

Cu ce gand am pornit si unde am ajuns... Tind sa cred ca dorinta mea de a te cunoaste, nu a fost doar o simpla dorinta, un capriciu...am avut un feeling, poate care abia acum mi-am dat seama ce a insemnat, dupa o luna.
O luna in care m-am indragostit, nu credeam ca o sa mi se mai intample asta, sa treaca 30 de zile pline zambete, de multe cuvinte frumoase, de plimbari lungi, de iubire. Cum as putea descrie sentimentul in care astept in fiecare dimineata sa te vad, inima imi bate de-mi sare din piept, golul din stomac parca marindu-se tot mai tare cu cat ma apropiam de tine.
Imi place enorm ce traiesc acum, sunt fericita...sunt fericita ca te-am gasit, sunt fericita ca ma faci fericita, sunt fericita ca te am. Mi-am deschis sufletul si te-am primit in el si acolo vreau sa ramai.
Totul e frumos intre noi si nu ne este usor, uneori chiar foarte greu, dar depasim. Imi lipsesti enorm cand  raman singura, in patul gol si rece, gandul e numai la tine, simt mirosul parfumului tau imprimat in hainele mele si privirea ta nu o pot uita nici o secunda.
Mi-am deschis inima si am ajuns sa Te iubesc...iubesc zambetul si privirea ta, iubesc atunci cand ma tii de mana si ma atingi, iubesc ca te joci in parul meu, iubesc cand ma faci copil, iubesc sufletul tau, iubesc feminitatea ta, iubesc ca mai primit in viata ta, iubesc frumusetea ta, iubesc faptul ca ma iubesti...TE IUBESC femeie. Ce poate fi mai frumos decat 2 persoane, ce se completeaza si se iubesc?
Tot ce imi doresc e sa traiesc prezentul din plin, fara sa pierd ceva...vreau sa fiu langa tine si sa te iubesc.
Acel feeling sau aceea dorinta arzatoare de a te cunoaste, dar doar cu gandul de a fi amice s-a transformat mai rapid decat sa ne dam seama intr-o poveste de dragoste...povestea noastra de dragoste ce o traim.

No comments:

Post a Comment