Pages

Thursday 15 December 2011

Asteptari

Sa avem asteptari, mi se pare cel mai greu lucru, uneori e ca o tortura asupra noastra, dar cum fiecare lucru are parti proaste, are si parti bune, niciodata nu trebuiei sa uitam asta. In fiecare zi, ne asteptam sa vedem ce ne mai rezerva viata, asteptam rezultate, asteptam pana si de la cel mai simplu om care trece pe langa noi(sa se fereasca din fata ta). Nu consider ca e rau sa avem asteptari,e normal si eu am, chiar multe, doar ca uneori astept prea mult sa mi se ofere, astept prea mult de la unele persoane, nu stiu, si intotdeaua avem un comportament in care asteptam ca unele persoane sa ne faca fericiti.
Ce mi se pare o adevarata tortura, e atunci cand dupa ce ai incheiat o relatie, destul de lunga si lucrurile s-au calmat, sa-ti dai seama ca totusi mai ai asteptari...damm it...ok, e normal sa ai asteptari cand esti in relatii, dar cand nu mai esti? de ce sa le mai ai? de ce nu au disparut in totalitate?
Vreau sa gasesc raspunsurile si stiu ca trebuie sa astept ca sa le aflu.

6 comments:

  1. Sunt de acord cu tine.Si uite ca tu ti-ai raspuns singura la o intrebare pe care eu mi-o pun de mult timp:,,Vreau sa gasesc raspunsurile si stiu ca trebuie sa astept ca sa le aflu.''

    ReplyDelete
  2. oricat ne-am impotrivi noi...clar timpul e singurul care ne poate raspunde...

    ReplyDelete
  3. Asteptarile chiar sunt adevarate torturi, mai ales pentru persoanele care nu au rabdare.

    ReplyDelete
  4. In timp o sa afli raspunsurile tuturor intrebarilor.Trebuie sa ai rabdare...

    ReplyDelete
  5. am primit si raspunsurile, neasteptat de repede :d.

    ReplyDelete
  6. da, asa e. avem asteptari incontinuu. sau macar sperante legate de unele lucruri, chiar daca ele s-au dus cu mult timp in urma.
    asta simt de fiecare data, ca uitarea e de fapt doar o iluzie si ca intr-un fel ramanem agatati de toti oamenii pe langa care am trecut sau care au trecut prin viata noastra..

    ReplyDelete