Pages

Thursday, 19 January 2012

Back

O luna, in care s-au intamplat multe...multe, in sensul ca am trecut de la un gand la altul, de la o asteptare la alta. Toate acele tampenii care mi s-au intamplat in ultimiile lunii, au luat sfarsit, intr-o dimineata. Acum ca analizez, multe tampenii au fost anul trecut, dar nu o sa fac acum o retrospectiva si nici nu o sa insir asteptariile de la 2012,  tind sa cred ca tot ce a fost, era menit sa se intample, inca un obstacol de la viata.
O luna plina, sa exclud partea cu munca, unde am uitat ca sunt sarbatori, ca noaptea a trecut  si eu tot acolo eram, sa uit de astea, nu au importanta, tot ce e important, e ca atunci cand m-am asteptat mai putin, am intalnit pe cineva. O perioada auzeam aceasi placa incontinuu "ai rabdare, o sa intalnesti pe cineva, at cand te astepti mai putin", zilnic avea lumea grija sa-mi zica asta:)) si uite ca s-a intamplat.
Dar asta e un nou capitol din viata mea, care abia a inceput si a inceput foarte bine, dar ma opresc aici si o sa continui "aruncatu'l" cuvintelor in alta zi. Imi era dor sa scriu cateva randuri.

3 comments:

  1. Bine ai venit înapoi, mă bucur că am ocazia să te citesc din nou. Cât despre anul nou, în primul rând, la mulți ani, iar în al doilea rând, lasă regretele, privește înainte și zâmbește :)

    ReplyDelete
  2. Tks lamaitza:*, la multi ani!...m-am intors cu forte proaspete, tot ce am nevoie e de timp:D si da, regretele au fost lasate in urma, cu ajutorul, unei noi persoane din viata mea:D

    ReplyDelete