Pages

Wednesday 14 December 2011

Marti 13

Te trezesti dimineata direct cu ochii pe telefon, incercand cat mai rapid sa inchizi alarma ce trezeste si mortii...respecti intregul ritual de dimineata, nu uiti cafeaua, muzica si nici gandurile...te uiti in oglinda, ce vezi? o fata obosita si fara prea mult chef de munca, dar totusi te simti bine psihic...asta pana cand?...Pana cand intuitia ta nu da nici acum gres, sau al 6 lea simt, indiferent cum l-ai numi, nu da gres, nici acum...sau pana cand te lovesc niste acuzatii neintemeiate sau pana cand primesti vesti tampite si gata ti s-a dus starea de bine si totul cat se poate de rapid...da si a fost marti 13...si deja ai gasit vinovatul tampeniilor ce ti s-a intampla.
Ai ajuns acasa dupa 16 ore de munca, deschizi calculatorul si asculti incontinuu aceasi piesa, bineinteles doar doua cuvinte rasuna in toata melodia, doar atat auzi si calma, nu nervoasa, doar suparata sau poate nu, e ciudat, ai varsat 2 lacrimi si te pregatesti de somn...e tarziu, peste cateva ore incepe o noua zi si va fi mai diferita, trebuie sa ai incredere.

4 comments:

  1. Si totusi, intr-o alta zi, incepand cu acelasi ceas stresant, vei primi si vesti bune, vei zambi cald si ..inainte de somn, nu vei mai varsa acele 2 lacrimi. O zi linistita sa ai :)

    ReplyDelete
  2. ciudat...dar marti 13 mie imi poarta noroc:-"

    ReplyDelete
  3. Am inceput cu-nceputul si am sfarsit in cuprinsul imbratisarilor tale. – Ionut Caragea

    ReplyDelete