Pages

Friday 4 March 2011

Sufletul ei...

Oare de ce uneori e prea greu sa gasim cuvintele potrivite, daca exista ele, pentru situatia in care suntem, sau cu care ne intalnim, ne confruntam.
Ne gandim ca poate zicem ceva gresit, nepotrivit uneori...credem ca putem reusi sa ajungem unde vrem noi...in adancul sufletului ei, sa aflam ce e rau, ce o nelinisteste, ce nu suporta, ca poate asa reusim sa o facem sa se simta mai bine, sa-i furam un zambet, schitat in coltul gurii si poate si un cuvant dulce...oare reusesc???
Oare, ne putem izbi de un perete si in adancul sufletului ei, asa cum ne-am lovit  in exteriorul ei. Ne lovim, nu ne lasam, ne lovim din nou, dar incercam din nou, nu ne lasam...nu pot sa o las in pace, nu pot sa nu aflu ce se afla in sufletul ei, in cel mai adanc loc.
Insist, da...pentru ca o ador, poate ca e si o dovada ca imi pasa de ea, da...ii "place", poate, dar uneori nu prea conteaza, pentru continui "calatoria" pana reusesc sa ajung acolo unde imi doresc, dar fara sa o supar...sa pot sa stiu aproape de fiecare data cum sa o fac sa se simta bine, sa fie ea.

No comments:

Post a Comment