Pages

Saturday, 12 March 2011

Spune-mi ceva frumos...

Ma macina un sentiment de nesiguranta de ceva timp, nu de foarte mult timp dar de ajuns pentru ami da o senzatie neplacuta, care a pus stapanire pe mine de ceva timp...nu stiu de ce oare...nu pot gasi un motiv anume, sau poate nu vreau...nu stiu...dar sigur nu'mi place. Cred ca mai mult ma stapaneste oboseala, de care nu prea ii fac fata foarte bine in ultimul timp...poate ea e cauza nesigurantei mele...as vrea sa stiu.
Stiu ca nu prea am reusit sa-ti acord atentia de care aveai nevoie, dar imi pare rau...acum nu pot face mai mult, pentru ca sunt legata, ma simt legata si sper ca e de ajuns cat de putin, faptul ca imi pare rau.
Simt ca toata chestia asta ne indeparteaza...ca totusi pentru ce lupt sa te pot avea aproape, e cu totul reversul ei, parca cu cat incerc mai mult cu atat ne indeparteaza mai mult...si nu-mi place deloc asta...nu stiu ai putea sa-mi spui ca totul e ok, ca totul e bine intre noi, spune-mi ca inca nu te-ai saturat de distanta asta, ca totul va fi bine, spune-mi ceva frumos...

No comments:

Post a Comment