Pages

Monday, 28 February 2011

Some words

Merg incet...aerul rece ce-mi patrunde in intregul corp si ma face sa tremur la fiecare "strigat" al ei...incerc sa ma misc tot mai repede, dar ceva nu ma asculta, simt o amorteala ce m-a cuprins, e acel aer rece ce vrea sa fie "auzit"...si astept sa ma prinzi de mana, sa simt cu degetele mele incep sa iasa din amorteala aerului rece, sa simt ca ma incalzesc...stiu ca nu se poate, stiu ca esti departe de mine, stiu ca acum nu putem sa fie asa cum ne dorim noi, dar imi place sa ma gandesc, sa visez cu ochii deschisi, sa fii mereu prezenta in mintea mea...stiu ca asa trec mai usor peste distanta ce ne desparte.

Mi-ar place, ca atunci cand ajung acasa de la munca la ore tarzii in noapte, sa te gasesc dormind si incet sa vin langa tine in pat, sa ma apropii incet, sa te iau in brate si sa te sarut si sa reactionezi strangandu-ma mai tare langa tine si sa-mi soptesti un " somn usor" foarte incet.
Vreau toate astea si mai mult, vreau sa te am cat mai aproape langa mine, sa stiu ca oricand te pot lua in brate, te pot saruta...vreau si lupt.
Lupt iubirea mea, pentru tine, pentru noi, pentru iubirea  si povestea noastra.

PS. Ora 00.20 putin trecut peste miezul noptii, sunt inca la munca, stau si astept sa-mi plece si ultimii clienti care nu dau semne sa plece in urmatoarea jumatate de ora, sunt obosita si mi-e dor de tine...tu dormi si ma gandesc la tine...am scris cateva cuvinte, poate fara sens si poate nu am reusit sa exprim ceea ce vroiam, ce simt, dar stiu ca esti viata mea...
(postat azi, ca la munca fara comp si net)

No comments:

Post a Comment