Pages

Thursday 24 December 2009

...



 O noua obsesie:
........................................................................................
I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

You take your lovers that you're wicked and divine
You may be a sinner
But your innocence is mine

Please me
Show me how it's done
Tease me
You are the one
...................................................................................

Thursday 10 December 2009

Iritari...



Ma enerveaza vremea, ma enerveaza ca ma doare capul, ma enerveaza ca ma simt neputincioasa…ma enerveaza ca am un job de asa natura in cat week-endurile le lucrez si din putinul timp liber pe care il am nu pot sa fiu langa ea…pentru ca nu am cum.
Ma simt neputincioasa…pentru ca imi doresc sa o vad…deja a trecut 2 saptamani, e prea mult si imi doresc sa o vad sa o strang din nou in brate, o vreau sa fie in fiecare zi langa mine, nu cred ca cer  prea mult. De cateva zile ma gandesc numai la o posibilitate de a ne intalni saptamana viitoare, dar…si ma enerveaza.
Ma enerveaza situatia mea in general…totusi  cand ma gandesc ca o am langa mine e totul mult mai usor.
O sa gasesc o posibilitate iubire, pana acum norocul a fost de partea noastra. 
Nu uita ca ma gandesc mereu la tine.



Monday 7 December 2009

Lucruri complicate


M-am cam saturat sa fie totul asa de complicat, chiar daca uneori imi place mi se pare mult mai palpitant. Asta e o zi in care parca orice as incerca sa fac nimic nu iese cum vreau eu, rezultatul e cu totul altul…de ce viata e uneori asa complicata…sau noi facem ca toate lucrurile sa fie mai complicate.
Acestea sunt cu doua taisuri si fiecare aduce cate o satisfactie sau nu, depinde. Stiu ca cam tot ce e complicat ma atrag ca un magnet si cateodata ma gandesc ca sunt mult prea slaba sa trec peste tot, ma descurajez singura…depinde de ce zi am. Avem atat zile bune, cat si zile rele, rezultatul fiind tot timpul dupa cum ne simtim, dupa starea pe care o avem, fie o gandire pozitiva fie cea negative, fie vedem totul frumos si bine, fie totul parca e impotriva noastra si asa trecem tot timpul de la o stare la alta, uneori mult prea rapid.
Tot ce suntem, ce traim e un lucru complicat sau de cele mai multe ori noi o facem complicate, ne place sa ne gandim, ne place sa ne macinam in cautarea de raspunsuri, de rezolvari, de orice, cat de cat  sa ajungem din nou pe linia de plutire, dar oricum nu stam prea mult acolo, ca deja incepem sa ne plictisim si iar cautam ceva sa ne atraga atentia si tot asa, ca un adevarat ciclu.
Toate lucrurile greu de obtinut, mai complicate duc la o viata mai palpitanta, plina de tentatii, care nu toata lumea e dispusa sa o traiasca sau sa reuseasca sa treaca.


Saturday 5 December 2009

Inima mea iti apartine


Oare de ce nu mai am rabdare? Oare de ce ma gandesc non stop la tine? Oare de ce ma culc cu gandul la tine, si ma trezesc cu acelasi gand, ai putea sa-mi spui? Oare de ce vreau sa te simt nebuneste, sa te sarut, sa-ti simt buzele tale moi jucandu-se cu ale mele, sa le simt peste tot...sa te sarut puternic, sa stiu ca atunci esti a mea, sa stiu ca ne dorim...nu vreau mai mult...sunt prea multe intrebari care nu-si au rostul?... trebuie sa fie cu un motiv...ne dorim...cred, cred ca el este motivul.
Nu cred ca as putea sa mai zic altceva decat am zis ca te doresc, ca te vreau, nu doar trupeste, vreau sa te am langa mine, chiar si pentru cateva momente...oare ma gandesc prea mult? cum as putea sa te fac fericita?...iar intrebarii...intrebarii...intrebarii...prea multe.

Ohh baby, nu vreau sa ma mai repet, nu conteaza unde suntem, nu ma intereseaza, atat timp cat esti tu...dar imi doresc sa fii langa mine, sa te simt, sa-ti simt caldura trupului alaturi de al meu, pielea fina si catifelata, parfumul pielii tale...deja ma inebuneste gandu-ma doar, sigur atunci cand o sa fiu alaturi de tine nu o sa ti rezist si stiu sigur asta, stiu sigur, pentru ca am o slabiciune pentru tine...vreau sa te sarut, sa ne sarutam indelung, fiecare particica din buze sa le simt, limbile noastre sa se intalneasca sa guste din fiecare, sa simta dorinta fiecaruia, sa ma joc in parul tau, sa-ti soptesc simple cuvinte la ureche ca ‘te doresc’, stiu ca te inebuneste, sa iti sarut urechea, vf limbii sa fie peste tot, coborand apoi incet pe gat, in acelasi timp sa am mana pe gatul tau , sa te mangaii, limba sa-si continuie rolul sa cobor incet, mai intai mainile, dar una ramane in parul tau, iar cealalta iti atinge sanii, dar foarte fin dar si rapid in acelasi timp, continuand pe spate, marind ritmul, masandu-te puternic, apoi fin, oferind acces foarte usor peste fundul tau, il prind cu amandoua maini, prind cu putere, rezultat al sarutului pasional oferit de tine...atunci esti a mea...continuui dar nu prea rapid, mai zabovesc pe spatele tau, te ‘zgarii’ fin cu unghile, am luat initiativa si deja intr-o secunda eram deasupra ta, mi-a oferit un zambet, am apropiat de buzele tale, dar m-am retras rapid, si m-am oprit asupra sanilor, i-am sarutat, i-am pipait, i-am masat nebuneste, am ‘profitat’ de ei, in timp ce mainele erau peste tot...fara a ma abtine, am ajuns unde vroiam de la inceput, cu vf degetelor doar sa te inebunesc apoi atigand mai puternic, retregandu-mi mana cateva secunde, apoi revenid, in timp ce limba isi juca rolul cu succesc...atingand...masand...sarutand..incercand sa-ti ofer placerea maxima.
Nu vreau doar asta, vreau sa te tin in brate, sa te stiu acolo langa mine.
Crezi ca asta ar putea fii o dovada ca ma gandesc la tine, ca esti mereu in mintea mea si recunosc ca mi-e putin frica sa ma deschid in totalitate, sa zic lucrurile pe fata, orice sentiment, dar vreau sa cred ca nu am nimic de pierdut, nu-mi place sa ma gandesc la lucruri de astea...gata zic ca m-am destanuit, sa zic ca acum ma simt mai bine...da asa e...totusi intotdeauna mi-a fost frica de ceva, de o intrebare, un gand, nici nu stiu cum as putea sa o numesc...dar atat timp cat stiu ca esti langa mine e mai mult decat perfect.
Dar stiu sigur ca stii toate astea, pentru ca mi-am luat inima in dinti si ti le-am zis si tu mi-ai raspuns.

Capitolul 8


A sosit si ziua de intoarcere spre casa, toata lumea se intalneste in holul hotelului...”ia te uita si indragostitele si unde ati disparut aseara?”...”noi, pai am fost tot timpul la party”...”da...petrecerea nu se tinea in casa(radeau)”...”ok, am dorit un moment sa fim singure, multumite, haideti sa nu mai pierdem timpul si sa pornim la drum”.
Drumul a fost destul de placut fara incidente, doar cu putin trafic la iesirea din oras. Au facut opriri destul de multe, au preferat sa mai viziteze cate ceva pana acasa, s-au relaxat facand un mic picnic si stand pe iarba, lenevind, era un aer placut, mult mai rocoros ca cel de la mare, un miros fin de iarba proaspata, au contemplat natura aveau destul timp sa ajunga si nimeni nu se grabea.
Dupa un drum destul de lung, au ajuns in jur de ora 22 seara, fetele au fost conduse acasa si nu la foarte mare distanta locuia si Maya, intre timp i-a explicat cum poate sa ajunga pana acolo, dar Carla nu a ascultat indicatiile ei si a pornit spre casa ei.
“Ai gresit drumul iubire...trebuie sa  intorci.”
“N-am gresit nimic, acesta e drumul spre casa mea (ii ofera o privire si zambeste), vreau ca si in seara asta sa stai cu mine, vreau sa te simt aproape, vreau sa fii langa mine si nu accept nici un refuz”
“ Ok...dar totusi maine trebuie sa fiu la munca, trebuie sa ajung acasa”
“Ce conteaza, si eu la fel, si in plus esti mult mai aproape de munca de la mine (zambeste in continuare)”
Ajunse intr-un final in casa, Carla imediat deschide larg usile de la terasa intrand un aer placut si caldut de seara, o ajuta pe Maya cu bagajele si merge direct in baie, petrece ceva timp, apa se aude curgand, se auzea incontinuu o forfota, cand vine in camera, se apropie de pat, Maya era intinsa cu ochii inchisi “dormi iubire?”...”nu te asteptam pe tine”,
“ ok, perfect atunci, hai te rog cu mine”, o ia de mana si o duce in baie.
Era pregatita o cada de apa, plina cu spuma, un miros proaspat invaluia toata baia, incet incepe sa o dezbrace pe Maya si-i sopteste“azi vreau sa te rasfat”, trupurile sau cufundat in cada plina cu apa, apa nu foarte fierbinte doar cat sa relaxeze toti muschii, venind in ajutor si sarea de baie si spuma din belsug. Erau amandoua in cada, Maya cu spatele la Carla, foarte aproape de ea, isi simteau corpurile in apa, Carla a inceput cu un usor masaj al umerilor, pornind de la gat, apoi continund pe spate, atingea fiecare particica din trupul sau, incet o saruta pe umar, apoi cu un burete foarte moale si plin de spuma, incepe sa-i faca cunostinta cu pielea bronzata si fina, totul aluneca foarte usor...Maya se intoarce catre ea si ii ofera un sarut, o noua atingere a buzelor, un nou joc al lor, un rol prezentat cu success. Sau relaxat indelungat prin saruturi, mangaieri, atingeri fine, un rezultat al senzatilor si furnicatorilor din tot corpul, aceasi dorinta, se doreau, poate mai mult ca la inceput, totul a continuat in asternuturile albe si moi, adormind imbratisate.

Thursday 3 December 2009

Far away...but still close to me...


8 luni, azi pe 3 decembrie, ziua cand trebuia sa fim impreuna...sa pot sa-ti ofer un zambet, sa-mi oferi zambetul tau cald...sa te pot tine in brate, sa-ti ofer o floare, sa-ti spun cat imi esti de draga, si cum timp de cateva luni m-ai facut foarte fericita. Totul imi doream sa-ti fi soptit la ureche, sa fim impreuna, una langa alta...dar suntem impreuna cu gandurile mereu la tine, si  cu dorul care ma face sa fiu aproape de tine in ciuda distantei...cum ai zis si tu, draga mea...avem ceva special...
Tot ce pot face acum este o dedicatie pentru tine:


Pasiune pentru ea...


Am ajuns sa ne cunoastem destul de bine..am petrecut ceva timp impreuna, totul era foarte placut...dupa o mica despartire ne-am reintailnit din nou in iarna...a fost superb...sa o revad din nou. Am hotarat sa petrecem week-endul la munte, am inchiriat o camera la o cabana mai izolata...camera era mare, un pat imens, asternuturi albe, toata camera era invaluita intr-o caldura placuta ce venea de la semineul din coltul camerii, nu puteam sa cred ca era in fata mea, cat mi-a lipsit...am inceput sa ne dezbracam de hainele groase si grele de pe noi. Erai langa semineu te incalzeai putin, am venit prin spatele tau si te-am imbratisat din toata inima, te-am sarutat pe gat, tu te-ai intors si mai sarutat plina de pasiune, iti simteam din nou buzele moi si fine...o atingere placuta a buzelor, se atingeau una de alta, foarte rapid si puternic, limbile imediat si-au intrat in drepturi, se miscau ca intr-un dans rapid, cand am incetinit putin ritmul, ne-am privit, buzele inca se atingeau, m-am jucat putin cu vf limbi peste ele, le-am umezit, le-am explorat din plin...eram foarte aproape una de alta, ne tineam de mana...simteam ca din ce in ce se facea tot mai cald te simteam aproape de mine. Eram langa semineu, te-am luat in brate, mi-am strecurat mainele sub bluza ta, m-a trecut o furnicatura tot corpul cand ti-am simtit pielea, tu in timpul asta te jucai cu urechea mea, imediat am scapat de bluza ta care ma impedica sa te vad, sa te simt cat mai bine, te-am intins pe jos, pe covorasul moale din fata semineului, te-am privit drept in ochii, at tu ti-ai lipit buzele de ale mele intr-un sarut innocent, mi-am coborat privirea peste corpul tau, mana mea mangaia fiecare particica din piele incalzita de caldura focului , n-am mai rezistat si te-am dezbracat in totalitate, am inceput cu sutienul usor, ti-am dezgolit sanii de o marime potrivita, sfarcurile erau intarite, i-am atins, i-am pipait, m-am jucat cu sfarcurile am coborat mai jos te-am descheiat la pantalonii si i-am tras jos, am revenit asupra ta cu saruturi, vf limbii iti umezeau din cand in cand buzele, cobor spre gat usor, dar fara prea mare rabdare, vroaim sa fii a mea, m-am oprit din nou asupra sanilor, ma inebuneau complet, i-am sarutat, buzele mele erau ca niste ‘ventuze’ asupra lor, iti sugeam sfarcurile, ajutata si de limba...mana exploara tot, fiecare cm, pipaia intreg spatele, de sus pan jos, cu miscari fine, circulare, intesificand din cand in cand miscarile, cobor spre fund, il masez cu putere, scap de boxeri vreau sa te simt doar pe tine, fara sa ma impiedice cate ceva, eram deasupra ta, ma jucam cu buzele tale, mainele masau sanii, apasam din ce in ce mai puternic asupra ta, te simteam cum ma mangaiai din ce in ce mai puternic spatele…mi-am strecurat mana intre picioarele tale, degetele si-au inceput sa-si joace rolul, mangaiau incet zona intima, te simteam deja umeda, miscarile sau intesificat, cat mai puternic, apasat, incet am patruns in tine...corpul se arcuia de placere, buzele se luptau intre ele fara suflare...am coborat cu saruturi peste tot corpul tau, cat mai jos, am aj la buric, l-am tachinat putin si am coborat mai jos catre zona ta infierbantata cu saruturi, limba a inceput sa se joace  cu labile...am inceput sa sarut, sa sug cu putere, sa ling cu pasiune si rapid, te simteam zvarcolindu-te, respiratia era din ce in ce mai grea si mai rapida...ti-am prins clitoristul intre buze si am inceput sa ma joc cu el m-am ajutat de deget il miscam incet, pana am simtit cum muschii au inceput sa se incordeze, atunci am inceput cu miscari circulare incete, apoi cat mai rapide pane muschii sau relaxat, jucandu-ma cu zona fierbinte si umeda incontinuare. Simteam cum expodez eu, doream sa-ti ofer cat mai multa placere, m-am asezat din nou deasupra ta, ne sarutam, am inceput sa ne miscam in ritmul degetelor cat mai rapid intensificand miscarile pana am ‘explodat’ puternic,  parca totul s-a oprit, parca nici focul nu mai ardea. Dupa un timp m-am asezat langa tine iti vedeam goliciunea corpului usor umed de placerea luminat de singura lumina ce patrundea in camera, peste fiecare forma a ta, te-am mai privit inca odata si te-am luat in brate, cat mai aproape de mine  si am adormit impreuna pe covorasul moale in fata semineului.

Wednesday 2 December 2009

Azi

    Azi ma simt obosita, mi-e somn…azi nu am chef de prea multe, de prea multa filizofie, nu stiu, ma simt obosita. Cand ma gandesc ca nu obisnuiam sa scriu nimic, sa-mi scriu ideile, gandurile mele si acum nu as mai putea sa nu fac asta, sa ma joc cu cuvintele, imi place sa zic asa. Azi mi se pare totul apasator, greu, din ce motiv ?nici eu nu-l stiu si ca de obicei inca o intrebare fara raspuns. Ascult muzica “Imogen heap – speeding cars” vorbesc cu iubirea mea…cat de indragostita sunt…e astfel uit de toate. Ce combinatie perfecta : muzica – versuri – liniste – cuvinte – ganduri – ea…
Am inceput o carte ieri, in gara (plecam de la iubirea mea) si mi-a ramas in minte ceva: “ Fac dragoste doua corpuri care se cunosc infinit de mult si care nu se mai satura, totusi, redescoperindu-se…” imi place mult, am aceasi senzatie totul timpul si cu iubirea mea…