Pages

Tuesday 9 October 2012

Beata de iubire

Beata...beata in lenjeria alba visand....beata de iubire. Timpule stai!...stai, ca nu reusesc niciodata sa-mi imprim imaginea iubitei mele...imaginea trupului ei gol lipit de al meu, pielea ei alba si fina, ce mainile mele nu se mai satura sa o mangaie....stai!..ca nu ma pot satura de saruturile ei pasionale, ce trezeste si cea mai ascunsa dorinta, acele buze mari si moi, ce-mi ofera momente de iubire...stai!!..ca nu reusesc sa ma incalzesc de trupul ei cald...stai! ca vreau sa ma bucur de acele clipe cand se ghemuieste in bratele mele si se alinta si nu ma mai satur sa-i sarut obrazul fin, de privirile ei patrunzatoare, ce ma intimideaza, aproape de fiecare data....stai!...ca vreau sa-i mai aud respiratia grea si micile gemete, sa-i simt cum ma strange puternic, incercand parca sa patrunda cu totul in mine, sa devenim una si aceasi persoana.
Sunt beata de iubire, ametita in preajma ei...si o iubesc si sufar si o iubesc mai mult si timpul imi da sperante...sperante ca v-a curge mai lent cand esti langa mine.

3 comments:

  1. Timpule! Nu vezi că fata asta e amețită de iubire? Las-o să guste mai mult din vinul vieții și las-o să se îmbete mai tare cu parfumul dragostei.

    ReplyDelete