Pages

Wednesday 19 October 2011

Desire...

Doar privindu-te, gandul ma duce tot mai aproape de ttine...iti simt respiratia sacadanta in urechea mea, respiri greu, la fiecare atingere. Te lipesc de perete, te privesc direct in ochi, iti musti buza, ma inebunesti doar privindu-te...te sarut cu pasiune, buzele se sparg ca niste valuri furioase una de alta...ma musti de buza si ma trezesc din delirul erotic in care mai adus...te privesc din nou, m-a inebunit zambetul...te sarut din nou, mai puternic, limbile noastre s-au intalnit intr-un vals, rotindu-se neincetat, orpindu-se doar pentru cateva secunde, pentru a ma musca din nou. Fara sa mai rezist, ti-am dat tricoul jos si ti-am zarit sanii conturati in sutienul negru...imi era sete, sete de placerea pe care ne o puteam oferi...am inceput sa te mangaii nebuneste, fara a pierde vreun cm din pielea ta alba si foarte fina, simteam ca te "zgarii" daca continuam sa te mangai....ti-am atins sanii timid, ii simteam deja intariti sub palma mea, am inceput sa-i masez, coborand cu saruturi pe gat, muscandu-ti usor lobul urechi si din nou ti-am auzit respiratia grea...iti masam continuu sanii, sfarcurile au inceput sa-si faca simtita prezenta sub degetele mele infierbantate si buzele umede ce ii sugea, cu gustul lor dulce...totul era un dans vulgar intre limba si sfarcuri, ce aratau o succesiune de miscari ritmice, cu dorinta de a continua pana la epuizare.
 Respiratia ta ma inebunea, mainile nu mai erau cuminti, erau peste tot, degetele doreau sa exploreze fara oprire...sub palme iti simteam pielea infierbantata, buzele simteau pielea umeda, totul   se completa. Cobor tot mai jos cu atingeri, degetele ti-au atins usor zona sensibila, buzele sau oprit insetata pe burta ta, pentru cateva secunde, intalnind un obstacol...s-a oprit asupra lui, atingandu-l cu varful limbii. Te-am simtit uda, am inceput sa te masez cu miscari circulare, intensificand miscarile, respiratia era tot mai grea, te simteam tremurand la fiecare atingere mai apasata...imi muscai umarul de placere...buzele alunecau tot mai usor, trecand de obstacol usor si ajungand si ele in zona umeda, ajutand degetele sa te faca sa simti placerea...sarutau, prindeau, muscau usor, lingeau, totul se imbina perfect cu miscarile circulare a degetelor, oferind senzatii tot mai puternica, furnicaturi in tot corpul, oferindu-mi gemete de placere, ce ma duceau intr-un extaz tot mai puternic, auzindu-ti respiratia greoaie ce dupa cateva momente a inceput sa devina usor rapida insotita de un geamat puternic...



9 comments:

  1. Emma, ti-am auzit cu epiderma incinsa vocea dincolo de text, ma mangaiai si eu citeam abia stavilindu-mi suspinele si chiar cate un geamat.

    ReplyDelete
  2. Îmi place felul în care detaliezi, faci cititorul să intre în pielea persoanei excitate.

    ReplyDelete
  3. "mara"...imaginatie, fantezie dar niciodata nu uit sa ofer.
    "lamaitza"...ms mult:*, nu esti singura care imi zice asta:D
    "nuante de gri"...ms:*...inseamna ca iti place:D

    ReplyDelete
  4. "suflet de curva"...ms:*
    "danyela"...like like like commentul tau:)) ...ms:*

    ReplyDelete
  5. imi place cum ne povestesti..imi place cum scri..simt ca atunci cand scri in acelasi timp retraiesti tot..foarte frumos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ms mult:*...ma bucur mult k iti place:D

      Delete