Pages

Friday 14 October 2011

Am incetat...vreau...

Am incetat sa mai am intrebari, am incetat sa vad trecutul ca o camera intunecata, ce sunt intepata din fiecare unghi,de peretii plini de ace, ce-mi strapung sufletul, am incetat sa tot simt durerea acelei camere, am incetat sa fiu vechea eu, cea care avea intotdeauna ochii inundati de apa sarata, de a nu avea glas si intotdeauna o privire goala...ACUM vreau altceva, vreau sa nu ma mai gandesc atat la viitor, uitand sa mai traiesc prezentul...vreau sa fiu din nou acea fata care rade mai tot timpul, agitata, si sunt, nu m-am schimbat, doar am fost acoperita de o pelerina ce ma lasa fara aer, dar gata, am aruncat tot de pe mine, in ritmul piesei ce suna incontinuu in boxe, sar, dansez, ma eliberez de energia negativa. Vreau sa traiesc prezentul, sa urasc doar frigul de afara ce-mi patrunde pana in adancul sufletului si tremur la fiecare atingere (urasc frigul)...acel prezent, unde nu ma mai gandesc ce am sa fac saptamana viitoare, acel prezent cand sunt singura, doar eu si muzica, acele piese ce imi provoaca cele mai frumoase amintiri ce ma fac sa zambesc.
Vreau acel prezent in care camera e mult mai luminoasa si peretii nu se mai misca, chinuindu-ma la fiecare mm miscat....prezentul in care nu ma gandesc in fiecare zi ca trebuie sa cunosc pe cineva  si cat de greu e sa o iau de la inceput, dar NU, nu e greu, trebuie sa fiu doar eu, fara masca, sa fiu cea care se mai balbaie si cea care se intimideaza unoeri, daca o iei prin surprindere. Vreau sa simt acele zile friguroase, unde cheful de munca e mai putin, asteptand timpul liber, unde timpul trece fara sa fac nimic. Sa ma schimb, pot sa zambesc mai mult, singura schimbare acum va fi un nou tatuaj:D.
 Peste o saptamana, o luna, 2 luni, nu stiu ce va fi si nici nu vreau sa stiu...vreau doar sa traiesc clipa si asta e cel mai bine pentru mine in momentul de fata.
Vreau sa traiesc prezentul ( uitand de trecutul negru) si nu viitorul.

3 comments:

  1. hai sa zambim :) .azi e soare :*

    ReplyDelete
  2. A hug from me to you and a shine sun to cheer you up! Smile :*

    ReplyDelete
  3. "pui.de.geniu"...am inceput sa zambesc indiferent daca e soare sau ploaie:D...tks:*
    "lamaitza"...am primit hug'ul tau:x....sar'na:*..."ceva" ma face sa zambesc din nou:d

    ReplyDelete