Pages

Friday, 8 February 2013

We set our dreams to carry us

Si atunci cand m-ai luat in brate si in cateva secunde am adormit pe pieptul tau...si atunci cand imi refuzai imbratisarile si te-am prins puternic de mana si pana nu te-ai linistit nu ti-am dat drumul...si atunci cand te-ai abandonat in bratele mele in taxi...sunt doar cateva momente ce nu le pot uita, ce au marcat inca o luna in relatia noastra.
Ce momente pline au fost, ce minute pline avem...sunt indragostita, tot mai indragostita si parca nu reusesc sa-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie ceea ce traim impreuna. Iubesc ceea ce avem, o relatie frumoasa, o relatie matura cu multe vise...vise ce le lasam sa ne poarte pe drumuri necunoscute, ce ne ajuta sa ne cunoastem in diverse situatii.
As vrea sa te aud vorbind in somn, sa stiu la ce te gandesti atunci, ce visezi...sa-mi soptesti ca singurul lucru care il lasi sa intervina intre dragostea noastra sa fie cearceaful dintre noi, pe care il arunc la picioarele noastre pentru ca nu vreau sa-ti atinga nimic pielea ta prea fina pentru palmele mele uscate.
Si atunci cand te-am luat in brate si te-ai abandonat...ce moment frumos.

2 comments: