Pages

Saturday 5 November 2011

What you need

Lasa-ma sa te aduc langa mine, lasa-ma sa fiu tot mai aproape de tine...trebuie doar sa ramanem aici, in "infinitul" nostru, unde e doar prea multa lumina, dar tu radiezi, tu esti cea care lumineaza intregul infinit. De ce vrei sa ma grabesti? Vreau doar sa analizez fiecare gest si fiecare miscare, vreau sa pot sa-mi implatez imaginea ta in mintea mea, cu fiecare detaliu, fara sa pierd nimic.
Nu vreau sa ma grabesti, suntem doar noi doua, in cerceafurile mototolite, spune-mi ce simti, ce vrei sa-ti ofer, e nevoie doar de cateva cuvinte si iti urmaresc buzele rosiatice si umede, usor intredeschise si usor se aud mici sunete, imi spui sa te ating, sa-mi poti simti caldura palmelor pe pielea ta, imi spui sa ma joc pe spate cu varful degetelor, imi spui ca ma vrei doar langa tine, ca ai vrea sa opresti timpul si sa ramanem in cerceafurile mototolite cat mai mult.
Lasa-ma sa fiu langa tine si nu grabi nimic...totul sa mearga incet si lent, doar respiratia ta e tot mai agitata si rapida...nu te grabi, sunt aici langa tine, simtindu-ti formele si pielea usor umeda si infierbantata.

5 comments:

  1. Imi era doar de postarile tale ,insa timpul mi-a incurcat toate planurile:|.
    Graba strica treaba!:)

    ReplyDelete
  2. Dar ea nu te grăbește cu nimic, e doar instinctul acela care parcă te împinge de la spate :)

    ReplyDelete
  3. "tic! tac!"...da stiu cum e, in ultimul timp am fost si eu f busy...oricum blogul ramane aici, ai timp sa citesti:)))...ms:*
    "lamaitza"...da, e doar o senzatie:D

    ReplyDelete
  4. Imi place blogul tau.

    ReplyDelete
  5. "anna"...apreciez:D...ms:*

    ReplyDelete