Pages

Friday 2 September 2011

Teorie vs Practica

Ce usor e sa vorbesti despre un lucru, ce usor e sa fii bun la teorie, dar cat de greu poate fi sa pui totul in practica...cunoastem "teoria" dar la "practica" gafam de cele mai multe ori...constentizam ca am gresit, ne impunem sa facem diferit dar repetam sa facem exact acelasi lucru. Si greu e sa faci pe cineva sa intelega asta, dar mult mai greu e sa intelegi tu insuti ca e diferit atunci cand treci printr-o problema si reactionezi diferit de cum stia tu, de cum te gandeai ca asa o sa procedezi.
Toti suntem buni la teorie dar gresim la practica.


7 comments:

  1. Da, pentru că teoria se învață pe de rost, în majoritatea cazurilor.

    ReplyDelete
  2. da si cum de multe ori mai apare cate un lucru diferit, in afara de cele pe care ne bazam...ne cam pierdem si nu reusim sa rezolvam nimic...
    usor e de vorbit,greu sa facem...my opinion:D

    ReplyDelete
  3. Da, într-adevăr, îți dau dreptate :) Dar, din punctul meu de vedere, cred că ar trebui tot timpul să ne zbatem să ne rezolvăm propriile probleme decât să le lăsăm pe mâna soartei.

    ReplyDelete
  4. Exact ca tine,incerc si eu sa fac...dar dak macar un 20% dintre noi ar avea aceasi gandire,am putea realiza mult mai mult din toate pct de vedere...Exact ca tine,incerc si eu sa fac...dar dak macar un 20% dintre noi ar avea aceasi gandire,am putea realiza mult mai mult din toate pct de vedere...

    ReplyDelete
  5. Da, sunt total de acord cu tine, dar din păcate, nu există 20% și nu știu dacă va exista sau nu. Oricum, îmi face mare plăcere să vorbesc cu tine, ai un mod de a scrie foarte captivant :)

    ReplyDelete
  6. da, dar totusi noi facem parte din cei 20% suntem o mica parte:d...same here si ms mult:*

    ReplyDelete