Pages

Sunday 18 September 2011

O dimineata perfecta


O dimineata perfecta...e acea dimineata cand ma trezesc langa tine, in bratele tale dupa o noapte plina de iubire si fantezie.
O dimineata perfecta, dupa acea noapte in care ti-am privit corpul gol, in intunericul camerei, luminat palid de luna plina ce se reflecta in geamul din fata patului...dupa acea noapte in care iti sarut buzele moi si iti mangai pielea fina si iti simt caldura corpului tau ce ma incalzeste in racoarea ce cuprinde intreaga camera.
O dimineata, dupa acea noapte simpla in care adormi in bratele mele si nu ma trezesc singura in asternuturile mototolite...dimineata cand nici razele soarelui ce incearca sa patrunda printre draperiile groase nu ma pot trezi din somnul adanc ci doar sarutul tau, ce ma trezeste dar parca totusi sunt intr-un vis frumos.
Mi-e dor de o astfel de dimineata...

6 comments:

  1. si mie mi-e dor de asa ceva... si multora cred ca le e dor... Mi-ai starnit demonii ascunsi...;)

    ReplyDelete
  2. Asta chiar sună a dimineață perfect, oricum l-ai vedea (mă refer la iubită/iubit). Dar ai descris perfect fantezia și dorința oricui :)

    ReplyDelete
  3. Totul suna asa...perfect!!!:XSi mie imi este dor de diminetiile perfecte...sau mai bine zis de zilele perfecte pentru ca totul se intampla pe ziua:))
    Oricum frumos descrise emotiile:*

    ReplyDelete
  4. Niciodată trăită dar mereu dorită! :((((

    ReplyDelete
  5. "suflet de curva"...pai da frau liber demoniilor :D
    "lamaitza"...ms mult si fiecare dintre noi merita cateva clipe frumoase.
    "danyela"...macar amintirile sa ramana perfecte:X...ms mult:*
    "haruka"...din fericire le-am trait, din pacate ca nu mai sunt:(

    ReplyDelete