Pages

Monday 13 June 2011

Cheia dragostei...

Care este cheia dragostei?...exista o astfel de cheie, sa poata deschide ceea ce iti doresti, ceea ce vrei si ceea ce te face sa te simti bine si implinit.
Oare cheia dragostei este intelegerea? Abilitatea de a intelege si cele mai ascunse cuvinte, acele gesturi ascunse si acele cuvinte neinsemnate dar care zic atat de multe.
Cheia dragostei e iertarea? Sa reusim sa aceptam fiecaruia dintrei noi greselile, sa incercam sa uitam, dar sa pastram mereu ceea ce a fost si este frumos intre noi.
Cheia iubirii e sa daruim? fara sa asteptam favorul, doar cu speranta a unui simplu zambet pentru ceea ce daruim..sa ne daruim dar niciodata sa nu renuntam.
Cheia dragostei e respectul? Atunci cand realizam si stim ca suntem doua persoane diferite, cu ideei diferite care nu suntem doar noi separati ci apartinem unul alteia si impartim impreuna lucruri comune.
Cheia dragostei e in interiorul nostru?
Ne trebuie timp sa invatat totul, ne trebuie rabdare sa gasim ceea ce ne dorim. Trebuie sa invatam continuu cate ceva, sa putem sa ne dam seama de ceea ce vrem...invatam si sigur eforturile sunt pe masura.

No comments:

Post a Comment