Pages

Tuesday, 23 March 2010

Culori

Totul este mai mult sau mai putin colorat…momente, calatorii sau senzatii…Totul este incolor, poate putin alb sau negru…totul este de cum e starea noastra, de cum vedem in ziua respectiva lucrurile. De cele mai multe ori avem nevoi de cineva care sa ne coloreze viata, sa simtim ca traim.
Eu am gasit aceea persoana care oricat cat de rau m-as simti, oricat de rau mi-a mers in ziua respectiva, cand o aud ma linistesc, uit de toate.
Imi place ca mereu ma asculta, oricand as avea nevoie…ma asculta, ma linisteste, imi zicei « ca totul o sa fie bine », ma sustine.
O simpla poza de ai ei, ma face sa tresar, ochii imi sclipesc de bucurie cand o privesc, e singurul mod cand starea mea de oboseala « neagra » devine « alba ».
Zilele fara ea, e ca o calatorie care nu se mai sfarseste, care ma fac sa ma gandesc non-stop la ea, care ma fac sa o iubesc tot mai mult pe zi ce trece.
Ce ai facut tu din mine…o fiinta care a devenit mai optimista…care asteapta momentele cand suntem impreuna…care i-ai facut viata mai frumoasa, mai colorata.

2 comments:

  1. esti o fericita ca ti-ai gasit persoana....si iar totul imi devine atat de cunoscut....L

    ReplyDelete
  2. :(((thrue poate prea cunoscut imi suna....L

    ReplyDelete