Pages

Monday 1 February 2010

My joy...


         
Chiar esti speciala…
Mai inebunit prin simplu tau mod de a fi, ca imediat te-ai atasat de mine, pentru ca ai fost si esti fara complexe…
Tot timpul imi furi cate un zambet, ma faci sa rad cu pofta…mai invatat sa vad viata diferit, mai invatat si pe mine sa fiu eu, sa fiu fara masca, sa ma simt bine in pielea mea mai ales cand sunt cu tine.
Imi plac lungile noastre convorbiri telefonice unde mai mereu ma tachinezi, ma faci sa ma intimidez, unde ma iei prin surprindere cu cate ceva ce ma pune in dificultate.
Ma gandesc de multe ori ca inca ma intimidez in fata ta, dupa o perioada destul de lunga impreuna…am inceput sa-ti cunosc obiceiurile, sa te cunosc mai amanuntit, te-am vazut cum esti dimineata, seara, noaptea foarte tarziu, in orice moment din zi si mi-a placut, imi place din ce in ce mai mult.
                                                  …esti chiar deosebita....

3 comments:

  1. Doamne si cat de familiare si cunoscute imi sunt cuvintele ca: "ma inebunesti"....ma faci sa ma simt bine in pielea mea, te doresc din ce in ce mai mult....iedeea e ca eu chiar desi observ ca nu sunt asa de speciala in viata ta,stiu ca te-am facut sa treci de la agonie la extaz si mai stiu ca fiecare moment acum din viata ta te-am facut sa il simiti si sa-l traiesti la maximu....L

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu intelegi tu cat de speciala esti...nu intelegi ca am incercat sa accept totul cu toate ca te am doar cu jumatate de masura...si incerc sa ma multumesc asa, cu toate ca in mine fierbe gelozia...esti chiar foarte speciala pt mine...

      Delete