Pages

Tuesday 19 January 2010

Pasiune...



Atingerile tale ma topesc…micile tale sunete ma infioara…si toate ma fac sa te doresc tot mai mult…
Dimineata te privesc cum dormi…esti goala in fata ochiilor mei, te privesc neincetat, fiecare cm din tine, fara a te atinge, de teama sa nu te trezesc, imi placea sa te analizez, sa-ti analizez fiecare forma…buzele usor intredeschise, iti zaream sanii foarte putin prin cerceaful care te incalzea. Usor te-ai miscat si ti-ai schimbat pozitia, m-am facut ca dorm si imediat ce am simtit ca ai adormit din nou, am redeschis ochii  si ti-am vazut spatele descoperit, pe loc mai inebunit, priveam de sus in jos, neatingand nimic, dar simteam o dorinta arzatoare…asa ca incet am inceput sa te ating cu varful degetelor, nu vroaim sa te trezesc…simteam pielea fina sub palma mea, incercam sa pipai fiecare cm din tine. M-am apropiat de tine si te-am luat in brate, vroaim sa te simt aproape de mine,ti-am sarutat usor umarul, atunci te-ai trezit, ti-ai intors privirea spre mine, mi-ai zambit si mi-ai zis un buna dimineata somnoros.
Te-am privit, inca odata mi-am dat seama cat de mult te iubesc, ti-am sarutat buzele moi, si te-am tinut incontinuare in brate…incepand inca o zi perfecta pentru noi.




3 comments:

  1. imaginea ta dimineata imi place,imi place cand ai parul ciufulit sau cand te uiti la mine cu ochii mai mult inchinsi...

    ReplyDelete
  2. ....si ce frumos si placut este cand incerci sa te cuibaresti in bratele mele...L

    ReplyDelete
    Replies
    1. si cat de placut este sa fiu in bratele tale...

      Delete