Pages

Friday 30 September 2011

Vorbe goale

Vorbesc mult, uneori prost sau de cele mai multe ori doar prost, incerc sa trec peste(chiar eram mandra de mine ca imi reuseste) cand fleosc primesc o cana de apa rece fix in fata, ce ma trezeste la realitate si din nou ajung de unde am plecat (sau de fapt,de unde am ramas). Iar am vorbit doar ca sa ma inteleg doar eu, ce deobicei...
Oricum eram in parc stateam linistita pe o banca, incercam sa ma incalzesc de putinele raze de soare care abia reuseau sa ajunga la mine, printre copacii desi...cand ma trezesc cu cineva langa mine, un pisoi ratacit cu ochii albastrii, uite'l ce frumos e:X ....



Mi-a inseninat ziua si mi-a furat un zambet, uitand pentru moment de tot.

Sunday 25 September 2011

Another day

Inca o zi unde am deschis ochii si imediat mi-a revenit acelasi gand , ce ma tot urmareste de cateva zile...somnoroasa imi arunc hainele de pe mine si intru direct in dus, cu speranta ca acel gand e deja sub clabuci de sapun, da nu, e tot acolo, amintindu-mi de dusurile facute impreuna...doar cafeaua mi-a mai ramas dimineara, mirosul patrunzator ce-mi inunda narile si-mi parfumeaza intregul corp, dar inca nu poate sa ma ajute sa uit parfumul tau(nu ca mi-as dori asta), pentru ca il am impregnat  in mine, in peretii sufletului meu...incerc sa pierd timpul pe net, incerc sa citesc cate ceva, dar orice fraza, imagine imi aminteste de tine...in urechi imi suna piesele pe care le stim, fiecare vers imi face in ciuda amintindu-mi tot de tine, e greu...peretii ma  strang, lumina ma orbeste, caldura ma sufoca, simt ca aerul nu mai ajunge la mine...in tot ce ma inconjoara esti prezenta tu, unde intorc capul vad lucrurile tale, care stau fara viata pe mobilierul zgariat de praf, sunt nemiscate, dar privite neincetat...ochii ma ustura de picaturile de apa ce imi inunda...corpul ma doare de neliniste...inima si sufletul nu mai sunt aceleasi sunt doar umbre...privesc in golsi doar mirosul de cafea ma tine treaza...dar eu m-am ofilit pentru ca chiar te-am pierdut...

Wednesday 21 September 2011

The gravity of love




De ce amintirile insista sa fie mereu in mintea mea? 
De ce inima sufera ca o nebuna? De ce tot corpul imi tremura atunci cand o vad? De ce tot din jurul meu dispare si ramane doar ea? 
De ce nu pot face ceea ce simt? Dar ce simt? De ce nu poate fi totul mai simplu? 
De ce?...

Sunday 18 September 2011

O dimineata perfecta


O dimineata perfecta...e acea dimineata cand ma trezesc langa tine, in bratele tale dupa o noapte plina de iubire si fantezie.
O dimineata perfecta, dupa acea noapte in care ti-am privit corpul gol, in intunericul camerei, luminat palid de luna plina ce se reflecta in geamul din fata patului...dupa acea noapte in care iti sarut buzele moi si iti mangai pielea fina si iti simt caldura corpului tau ce ma incalzeste in racoarea ce cuprinde intreaga camera.
O dimineata, dupa acea noapte simpla in care adormi in bratele mele si nu ma trezesc singura in asternuturile mototolite...dimineata cand nici razele soarelui ce incearca sa patrunda printre draperiile groase nu ma pot trezi din somnul adanc ci doar sarutul tau, ce ma trezeste dar parca totusi sunt intr-un vis frumos.
Mi-e dor de o astfel de dimineata...

Thursday 15 September 2011

Empty...just me today

I'm a girl. I have feelings. 
I overreact. 
I underestimate. I overestimate. 
I over think everything. I look too deep into everything's meaning. I dream big. 
My expectations are high. I can tell when I'm being lied to but sometimes I wish I didn't. 
Yes, I get jealous, and I'm always scared I'll lose you. That's why when I ask how you are I mean it. 
When I ask how your day was, I genuinely want to know. And when I say I care, I'm not lying.
But today is just me without question and oter thoughts.

Tuesday 13 September 2011

Dragostea nu are limite...

Inca odata dragostea nu are limite...nu conteaza pe cine iubim, ce fel de persoana e, fiecare e frumos dupa felul ei/lui de a gandi, de a fi, de a se comporta si de a te face fericit.
Conteaza ca fiecare iubeste in felul ei/lui? ca unii nu dau nici o semnificatie pe cele 2 cuvinte "te iubesc" dar arata, dovesc ca asta fac...conteaza asa mult cand zicem acele 2 cuvinte?
Conteaza pe cine iubim?indiferent ca e fata ca e baiat?...pentru mine nu...pentru ca eu iubesc o fata si da nu ma intereseaza ce zice lumea, pentru ca am langa mine acele persoane care nu ma judeca si care imi sunt alaturi...si da am avut un moment de sinceritate, de ce? asa am simtit...am ajuns la concluzia ca timpul e scurt si trebuie sa facem si ce simtim si nu doar ce ni se "dicteaza"...da, am o orientare sexuala diferita de ceilalti, dar asta nu ma face un monstru, sunt la fel ca si orice alta perosana,singura diferenta e sunt gay...eu sunt implinita si mai ales am acceptat asta, care e cel mai important pas pe care putem sa-l facem...

Monday 12 September 2011

Retrospectiva saptamanii

Retrospectiva saptamanii care a trecut, unde telefonul nu mai suna, unde a fost mult prea liniste...liniste,unde imi auzeam propriile ganduri ce se certau intre ele, fara a gasi o concluzie la nimic. O saptamana in care am consumat alcool exagerat si a doua zi la munca ajungeam mahmura si cu un chef nebun de viata...a ceea saptamana in care din 7zile, doar doua am fost libera, aceea saptamana in care am muncit mai bine de 16 ore pe zi si o incheiam cu alcool si aceea sapt, unde orele de somn au fost putine, dar intense si agitate, de ce? poate pt ca sunt intr-un intuneric in care nu pot iesi si pentru ca da, ma enerveaza toata situatia asta dintre noi si incerc sa-mi dau seama cum am ajuns tocmai aici, in situatia asta "gri" care nu-mi place, care nu mai vreau sa fie asa. Si gata a trecut si duminica, tot la munca,doar dupa 4 ore de somn, tot cu acelasi ganduri, care sincer parca nici nu mai stiu care sunt...tot ce vreau e sa inchid ochii intr-un somn adanc si linistit, pt ca maine sa o pot lua de la capat...oare va fi diferita de ceea care a trecut?
Din nou eu si cuvintele aruncate aiurea:D

Thursday 8 September 2011

Fairytale

Cele mai multe povesti au cate un sfarsit fericit, frumos, unde dupa multe obstacole si "n" despartiri, dragostea mereu invinge...intotdeauna exista un print care salveaza printesa indiferent de ce s-ar intampla. Dar acum, in basmul nostru real, unde dupa n certuri, n despartiri si tot atatea impacari dragostea e invinsa, numai are aceasi intensitate sau pur si simplu dragostea eterna si neinvinsa e doar in basme?
Si eu am trait un basm frumos, unde am ajuns sa cred in dragostea nemuritoare si sa o traiesc...e muritoare atunci cand nu o mai alimentam?...Am ajuns sa cred exact inversul dragostei eterne...a dragostei muritoare si ca acel basm frumos nu "supravetuieste" doar cu dragoste, ci e nevoie de multa munca.
As vrea sa-mi apara la miezul noptii o zana cu o bagheta fermecata si sa-mi dea raspunsurile tuturor intrebarilor, excat ca in povestile in care totul se rezolva fara prea mari eforturi...si eu vreau asta? (imi place sa visez cu ochii deschisi).
Am trait un basm, de fapt traiesc acel basm frumos, doar ca acum sunt in padurea fermecata, acoperita de un intuneric mult prea greu, care ma orbeste si care nu-mi da voie sa vad nici cea mai mic fir de lumina, ce incearca sa patrunda printre crengile copacilor mult prea desi. Acum stau in aceea padure intunecata, pitita, fara sa ma observe cineva si astept...astept finalul basmului meu.

Monday 5 September 2011

Brooke Fraser - Something In The Water



Si pe mine ma trage la fund, fara sa pot respira...simt cum apa imi inunda narile si castiga batalia cu aerul...incet...observ cum  fiecare "vietate" din jurul meu imi da tarcoale, ca si cum le-as fi invadat spatiul...parca ar fi fost dorinta sa ajung "aici"...


Saturday 3 September 2011

Silence

O zi plina dar totusi goala...galagie dar totusi liniste...multe ganduri si putine cuvinte...o prea mare liniste

Friday 2 September 2011

Teorie vs Practica

Ce usor e sa vorbesti despre un lucru, ce usor e sa fii bun la teorie, dar cat de greu poate fi sa pui totul in practica...cunoastem "teoria" dar la "practica" gafam de cele mai multe ori...constentizam ca am gresit, ne impunem sa facem diferit dar repetam sa facem exact acelasi lucru. Si greu e sa faci pe cineva sa intelega asta, dar mult mai greu e sa intelegi tu insuti ca e diferit atunci cand treci printr-o problema si reactionezi diferit de cum stia tu, de cum te gandeai ca asa o sa procedezi.
Toti suntem buni la teorie dar gresim la practica.


Thursday 1 September 2011

Fara inteles 2

E gresit ca uneori vrei sa te "razbuni" doar ca ai fost ranit? De ce o fac, nici eu nu stiu, doar ca in sf am aflat si eu ce nu fac bine si poate nu e prea tarziu ca abia le-am aflat.
Poate ca am trecut peste, poate doar ma mint ca am trecut peste...da si poate ma "razbun" doar ca asa cred eu ca e ma bine, sa pot uita acele aproape 2luni..nu stiu,dar am facuto ca am fost mintita in acele zile...nu spun ca nu m-am schimbat dar si tu la fel..suntem doua nu doar una singura...